Харчаванне

Смачнае, разнастайнае, якаснае харчаванне – адна з самых важных складнікаў паслуг нашага санаторыя «Ясельда».

 

Банкетное меню

Правільнае, рацыянальнае, здаровае харчаванне падтрымлівае не толькі энергетычныя патрэбы чалавека, але дазваляе хутчэй справіцца з любым нядужаннем.

Даставіць якасную прадукцыю, смачна прыгатаваць, захаваць максімум пажыўных рэчываў і вітамінаў, прыгожа сервіраваць і своечасова падаць прыгатаваную ежу адпачывальнікам - з усімі гэтымі задачамі паспяхова спраўляецца калектыў харчблока санаторыя «Ясельда».

У абеднай зале для сервіроўкі сталоў выкарыстоўваецца фарфорава-фаянсавай посуд, сталовыя прыборы з нержавеючай сталі.

Інтэр'ер абедзеннага залы у цёплай каляровай гаме размяшчае да прыёму ежы. Прыём ежы ў абеднай зале – з музычным суправаджэннем.

Вытворчыя цэхі і складскія памяшканні харчаблока аснашчаны сучасным халадзільным і тэхналагічным абсталяваннем.

Ажыццяўляецца кантроль якасці харчавання на ўсіх этапах падрыхтоўкі ежы, ад атрымання сыравіны да гатовай прадукцыі.

Арганізавана пяціразовае харчаванне па сістэме заказных страў, што дае магчымасць найбольш поўна задаволіць смакавыя патрэбы кожнага.

Кухары 4 і 5 катэгорыі смачна прыгатуюць як супы, так і стравы з мяса, птушкі, рыбы, разнастайныя гарніры і салаты. Круглы год мы радуем нашых адпачывальнікаў свежымі гароднінай, садавінай і ягадамі, якасным мясам і натуральнай малочнай прадукцыяй, а таксама стравамі беларускай нацыянальнай кухні і фірмовымі стравамі.

Ветлівыя афіцыянты прафесійна сервіруюць сталы; яны працуюць хутка, з душой; прыслухоўваюцца да ўсіх пажаданням адпачывальнікаў; ўсмешкі заўсёды бачныя на іх тварах

Вынікам добрай працы з'яўляюцца станоўчыя водгукі адпачывальнікаў, падзяку выказваюць кухарам і шэф-кухару, афіцыянтам, диетсестре, загадчыцы сталовай.

Прыемнага апетыту!

Нашы правілы:

  • мы не ўжываем хімічныя дабаўкі, трансжиры і кансерванты
  • мы не выкарыстоўваем паўфабрыкаты
  • мы клапоцімся аб свежасці і якасці прадуктаў
  • мы выкарыстоўваем сучаснае абсталяванне для таго, каб захаваць пажыўную каштоўнасць прадуктаў
  • мы заўсёды ўлічваем пажаданні гасцей, якія прытрымліваюцца пэўнай дыеты.
  • працуем хутка, якасна, з душой, заўсёды ветлівыя і ўсмешлівыя